Home dekor: En lille guide

Hjemmet er essentielt for de fleste mennesker. Det er nemlig i hjemmet, vi uforbeholdent kan være os selv og i hjemmet, vi lader op og samler kræfterne til hverdagens gøremål. Når du indretter din bolig, bør du så vidt som muligt sørge for, at hjemmet reflekterer, hvem du er. Og selvom basale møbler som seng, klædeskab og spisebord vel nok er blandt de vigtigste af hjemmets komponenter, bør du ikke underkende betydningen af det æstetiske.

Det æstetiske

De fleste forbinder det æstetiske i hjemmet med plakater, billedrammer, planter og alt andet, der har en pyntende funktion. Men æstetisk betonede begreber som home dekor, og interiør dækker faktisk over alt dét, du kan bruge til at indrette dit hjem med. Når du køber et nyt sofabord, gør du klogt i at vælge ét, der både er funktionelt og æstetisk.

Det med brugskunsten

Det ligger i ordet. Brugskunst dækker over alle de genstande, som kombinerer kunstneriske udtryk og funktionalitet. En bogreol behøver langt fra at være kedelig, blot fordi den trods alt har en relativt lavpraktisk funktion. Søg ‘brugskunst’ online og find masser af inspiration til din boligindretning.